Touch of Matrix

Touch of Matrix™ (T.O.M.) is een methode ontwikkeld door Günther de Jong uit Enschede. T.O.M. kenmerkt zich door ‘de kunst van transformeren vanuit zuiver bewustzijn’. Touch of Matrix is gebaseerd op de kwantumfysica. De kwantumfysica zegt dat alle materie in feite energie is en dat alle materie is verbonden door een energieveld.

Touch of Matrix werkt vanuit de kwantumfysica met subtiele energie, hoge frequenties en het zuiver bewustzijn. Zuiver bewustzijn is de bron van elke vorm van heling. Met T.O.M. wordt het zuiver bewustzijn ingezet voor heling. In een staat van zuiver bewustzijn heeft iedereen het vermogen om te helen.

Touch of Matrix is een methode waarin meerdere technieken samenkomen waaronder Quantum-Touch en Matrix-Energetics. T.O.M. is een werkzame methode die pijn kan verzachten en heling kan bevorderen. Er ontstaan veranderingen die kunnen worden gevoeld en waargenomen. T.O.M. brengt het lichaam geleidelijk in balans terwijl blokkades die het welzijn negatief beïnvloeden worden opgeheven. Touch of Matrix kan ondersteunen bij inzicht in het helingsproces.

Een aantal principes van Touch of Matrix:

  • De theorie van de kwantumfysica wordt op een eenvoudige manier ingezet.
  • Het zuiver bewustzijn (het ‘niets’) wordt ingezet voor heling.
  • Door ‘niets’ te doen kan het grootste effect bereikt worden.
  • Er wordt op een eigentijdse manier gewerkt met tijdreizen.