Persoonlijk

Josephien Mollink (2010)Ik, Josephien Mollink (Raalte, 1958) heb een opleiding gevolgd tot Personeelsadviseur. Na ruim 26 jaar een vaste baan te hebben gehad in het Human Resource Management, ben ik in 2008 voor mezelf begonnen met mijn bedrijf JTMMollink-personeelsadvies.
Ik adviseer, ondersteun en begeleid directie en management in het Midden en Klein Bedrijf op het gebied van personeel en personele zaken.

In 2006 kwam ik aanraking met Reiki en heb ik de certificaten Reiki I en II behaald. Vanaf die tijd ben ik Reiki beoefenaar. De ervaringen zijn fantastisch en voor elke persoon en voor elke behandeling weer anders.

De behandelingen variëren van lekker ontspannend tot energie voelen van top tot teen. Twee vaak gehoorde opmerkingen zijn: “Na een Reiki behandeling slaap ik altijd zo lekker” en “Een Reiki behandeling is ongelooflijk ontspannend”. Veelal werken de gunstige effecten van een behandeling nog een aantal dagen door.

In 2008 kwam Quantum-Touch; ‘een doorbraak in het genezen met je handen’ op mijn pad. Vanuit het niets was er ineens die gedachte: dat wil ik ook kunnen. En vervolgens liet die gedachte me niet meer los; hier ligt mijn passie.

Inmiddels ben ik vanaf 2009 gecertificeerd Quantum-Touch Practitioner en gestart met het geven van behandelingen. De resultaten zijn bijzonder, in sommige gevallen echt spectaculair. Dit heeft me bevestigd dat Quantum-Touch werkt; slechts door een lichte aanraking, met de juiste intenties en speciale meditatietechnieken zijn de resultaten op zijn minst opvallend te noemen.

Overhandiging certificaat Touch of Matrix door Günther de Jong aan Josephien MollinkEn sedert 2010 ben ik gecertificeerd Touch of Matrix therapeut. Touch of Matrix is voor mij een fantastisch mooie aanvulling op Quantum-Touch en Reiki. Het maakt op dit moment voor mij het plaatje compleet. Touch of Matrix kenmerkt zich door ‘de kunst van transformeren vanuit zuiver bewustzijn’. Touch of Matrix werkt vanuit de kwantumfysica met subtiele energie en het zuiver bewustzijn: de bron van elke vorm van heling.
Ben je bereid om anders te denken, dan zet je een deurtje open naar deze innerlijke bron van liefde en wijsheid.

“De geest kan dan volledig in het hier en nu zijn, waardoor zij niet meer volledig in beslag genomen wordt door verleden en toekomst - en zo bevrijd wordt van alle schuld, woede, onrust en angst die daarbij hoort” (Frank Kinslow).

Mijn beide bedrijven voor personeelsadvies en energetische heling zijn prima onderling te combineren en een mooie aanvulling op elkaar. In beide bedrijven werk ik vanuit huis, gelegen in het prachtige Epse.

De groene omgeving werkt inspirerend op het gebied van personeelsadvies.
De groene omgeving biedt weldadige rust tijdens een Reiki sessie.
De groene omgeving werkt op lichaam en geest tijdens een Quantum-Touch sessie.
De groene omgeving werkt helend en verzachtend tijdens een Touch of Matrix sessie.
De harmonieuze omgeving draagt  eraan bij om datgene aan te bieden wat op dat moment het belangrijkste is en waaraan het meest behoefte.