Touch of Matrix™ / Quantum-Touch® / Reiki

Touch of Matrix:

Touch of Matrix kenmerkt zich door ‘de kunst van transformeren vanuit zuiver bewustzijn’.

Met Touch of Matrix wordt het zuiver bewustzijn ingezet voor heling. Touch of Matrix werkt met zachte aanrakingen die het autonome zenuwstelsel eerst tot diepe rust brengen en vervolgens activeren om spontaan helingsprocessen op gang te brengen. 
Ben je bereid om anders te denken, dan zet je een deurtje open naar deze innerlijke bron van liefde en wijsheid.

Quantum-Touch:

Is krachtig, helend werk. Quantum-Touch stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Quantum-Touch werkt bij allerlei klachten waar de zelfgenezingskracht wat extra’s kan gebruiken. Quantum-Touch is een effectieve methode voor het uitlijnen van botten en wervels naar de oorspronkelijke stand. Quantum-Touch is inzetbaar van gewrichtspijnen, nek/schouder/rugklachten tot niet lekker in je vel zitten, onzeker of niet in balans zijn.

Reiki:

Is universele levensenergie die zorgt dat je lichamelijk, geestelijk & emotioneel in balans raakt.

Reiki is een helingmethode die werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Op het moment dat Reiki wordt toegepast, doet Reiki zijn werk en gaat naar de oorzaak van het probleem. Dat kan elk van deze vier niveaus betreffen of een combinatie ervan.

De technieken en de ervaringen zijn verschillend maar altijd gebeurt datgene wat voor die persoon op dat moment het belangrijkste is. Ook als dat wat anders is dan je op dat moment had bedacht.
De helingtechnieken zijn voor velerlei klachten inzetbaar. Het allerbelangrijkste is dat het wordt ingezet voor het activeren van het zelfgenezend vermogen.

De helingtechnieken zijn een krachtige aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, maar kan deze nooit vervangen.